weer in verbinding met jezelf

Coaching

Coaching is voor diverse doeleinden in te zetten en geheel afgestemd op de vragen die je inbrengt. Vragen die zowel zakelijk als privé kunnen zijn. Al je vragen zijn welkom. Misschien herken je jezelf in één van de onderstaande of soortgelijke vragen en wensen:

– je hebt het gevoel vast te lopen, bijvoorbeeld in werk, privé of in relaties en je zoekt naar wat en hoe dan wel
– je wilt een nieuwe stap in je loopbaan maken
– je wilt je leven een andere wending geven, zoekt misschien naar meer bezieling
– je wilt een burn-out, bore-out of stressvol leven achter je laten en komen tot een andere manier van werken en leven die beter bij je past
– je wilt vrij komen van patronen, overtuigingen, oude programma’s en emoties zodat er ruimte komt voor jouw potentieel en kracht
– je wilt reflecteren op jouw wijze van leiderschap of ondernemerschap en deze transformeren naar een ander level
– je bent je bewust van en hebt misschien last van hooggevoeligheid en je wilt hier goed mee leren omgaan
– je voelt een verlangen om meer in verbinding met jezelf te zijn, bij jezelf thuis te komen
– je voelt een verlangen naar een lichter leven, moeiteloos leven, innerlijke rust en vrijheid, een leven in overvloed of anderszins …

Wat je vragen of verlangens ook zijn, door de verschuiving te maken van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en kracht. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar geïnspireerd, authentiek leven.
Weer in verbinding met jouw kern is er vanzelf helderheid, vind je jouw eigen antwoorden. In verbinding met jezelf weet je wat van wezenlijk belang is voor jou, wat goed voelt voor je en wat niet en welke keuzes je wilt maken. Coaching biedt je zo de mogelijkheid om je weer meer bewust te worden van jouw potentieel en kracht en een leven te leiden wat hierbij passend is voor jou.

Als je stappen of sprongen wilt maken met coaching, dan vraagt dat om naar binnen te durven keren, om zelfreflectie, moed, eerlijkheid, verantwoordelijkheid willen nemen en vaak ook buiten je comfort zone durven stappen. Als je die bereidheid hebt, is er heel veel mogelijk.

Ik coach zowel zakelijke als particuliere klanten. Dat kan in inidividuele coachsessies in Nederland en/of je kunt kiezen voor een retreat in het buitenland, met veel ruimte voor individueel maatwerk. Voor zakelijke opdrachtgevers maak ik graag een offerte, waarin de doelen voor het coachtraject helder worden verwoord.

 

——————————————-

Executive coaching en Coach de coachIk geef al jaren met veel plezier coachopleidingen en trainingen over leiderschap en persoonlijk ondernemerschap. Leiders, ondernemers en coaches zijn een doelgroep waar ik sterk affiniteit mee heb. Als je als leider, ondernemer of coach optimaal jouw rol vervult, kun je veel betekenen voor de groei van jouw klanten, medewerkers en bedrijf. De mate waarin jij je bewust bent van wie je werkelijk bent, bepaalt ‘het veld’ waarin jouw klant, medewerker of bedrijf kan groeien. Jij bent zelf het belangrijkste instrument om het maximale met je leiderschap en coaching te bereiken.
Wil je als leider, ondernemer of coach zelf groeien in bewustwording, in verbinding zijn met wie je werkelijk bent? Ik coach en inspireer je graag.

Coachen van hoogsensitieve mensenOok dit is een doelgroep waar ik veel ervaring en affiniteit in mijn rol als coach (en ook zelf als mens) mee heb. Ik hou niet zo van labels en het vraagt ook alertheid om je niet te gaan identificeren met ‘ik als hoogsensitieve’. Het is wél de kunst om met deze hoogsensitiviteit een eigen balans te vinden én de kwaliteiten die samenhangen met hoogsensitiviteit optimaal te leren benutten in jouw (werk)leven. Als je werkelijk samenvalt met jezelf, hoef je hier niet langer bij na te denken, en gebeurt dit vanzelf.
Je bent van harte welkom als je hierin gecoacht wilt worden.

Wil je je vast laten inspireren over thema’s die in coaching vaak langskomen? Kijk dan eens bij de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’.

ContactAls je meer informatie wilt of een afspraak wilt plannen, neem dan gerust contact met me op. Ben je geïnteresseerd in teamcoaching, neem dan ook vrijblijvend contact op. Ook grotere transformatieprocessen in organisaties begeleid ik graag, waarbij ik een netwerk van experts inbreng. Ik kom graag langs voor een kennismaking / intake.

Deze site is niet meer up-to-date. Voor de meest actuele informatie kijk je op de site van MPower Company. De site van Be Happy Company bouw ik de komende tijd om en zal vooral gericht zijn op de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ met bijbehorende workshops, lezingen en cursussen! Mijn telefoonnummer blijft gelijk, 06 19007720, dus bel gerust voor vragen of een afspraak.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company