je leven weer voluit leven

Contact

Wil je je aanmelden voor coaching, een inspiratiedag, cursus of retreat, óf wil je de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ bestellen, maak dan gebruik van het formulier ‘Aanmelden’ bij de tabs hieronder.

Als je graag de Nieuwsbrief van Be Happy Company wilt ontvangen, klik dan hieronder bij Social Media op ‘Mailchimp’ en schrijf je in.

Heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op of gebruik het onderstaande contactformulier.

Adresgegevens

  • Be Happy Company
  • H.W. Iordensweg 27A
  • 7391 KC Twello (Gelderland)

Contactgegevens

  • Tel: 06 19 00 77 20
  • Mail: info@behappycompany.com
  • Web: www.behappycompany.com

Social Media

H.W. Iordensweg 27 A, 7391 KC Twello

Voor je navigatiesysteem voer je het beste nummer 27 in.

Vanaf de snelweg:
Op de A1 neem je, tussen Apeldoorn en Deventer, afslag 22 (Twello / Wilp). Volg de borden richting Twello. Je rijdt de bebouwde kom in en rijdt rechtdoor. Na zo’n 700 meter kun je rechtsaf een klein weggetje in. Daar staat een bord bij met ‘Landgoed Hackforts Veenhuis’ en nr. 25 en 27. Ook voor nr. 27 A ga je hier in, ondanks het bord verboden voor auto’s. Aan het eind van het weggetje volg je de weg naar links en zie je aan je rechterhand het landhuis. Je rijdt daar voor langs en ziet direct daarna het koetshuis aan je linkerhand, dat is 27 A. Graag je auto parkeren voor één van de muren zodat de grote deuren vrij blijven.

Goede reis!

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company