Inspiratiebox Jezelf Zijn

De Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’, met o.a. een boek van 126 pagina’s, geeft inzichten en handvatten om je werkelijke potentieel en kracht te ontdekken. De kern van de Inspiratiebox gaat over zelfonderzoek: gaan doorzien wanneer je onechte ik, je geconditioneerde ik, de ik die je denkt te zijn aan het werk is. Zodra je dit doorziet kan er ruimte komen voor je echte ik, voor je werkelijke potentieel en kracht. De Inspiratiebox biedt je hiermee de mogelijkheid tot ware transformatie: te ontdekken wie je werkelijk bent en dat je de keus hebt om jouw eigen leven te leiden. Dat vraagt om moed. Maar áls je de bereidheid hebt om energie te steken in jezelf, dan ligt er iets moois te wachten: jouw potentieel, kracht, geluk en ongekende vermogens.

Met deze Inspiratiebox reikt Paulien je een product van schoonheid aan, zowel inhoudelijk als qua vormgeving. De Inspiratiebox faciliteert en inspireert je bij jouw innerlijke groei. Het is geen boek om in één keer uit te lezen, maar om af en toe een thema tot je te nemen en vervolgens in jouw dagelijkse praktijk te onderzoeken, toe te passen en er naar te leven. Het nodigt uit om eigen verantwoordelijkheid te nemen en eigen stappen te zetten.

De Inspiratiebox reikt je een route aan naar jouw werkelijke potentie, kracht en geluk!

 

set

Inhoud van de Inspiratiebox– 30 kaarten met prachtige afbeeldingen om in jouw eigen ritme, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks, een kaart te kiezen
– boek van 126 pagina’s, waarin voor iedere kaart een thema is beschreven, inclusief inspiratie voor zelfonderzoek
– schrift ‘Inspiratie & Notities’ met mooie afbeeldingen, oneliners, gedichten en ruimte voor aantekeningen
– potlood
Afmeting van de box is 23 x 23 x 4,5 cm.

Voor wieDe Inspiratiebox is bedoeld voor jou als je een handvat wilt bij jouw zelfreflectie en groei. Het is waardevol voor jou als je je wilt laten inspireren door inzichten én tegelijkertijd jouw eigen ruimte en vrijheid wilt nemen voor jouw eigen onderzoek.

De inhoud is ook waardevol materiaal voor coaches, therapeuten en trainers die zich in hun werk met klanten richten op groei en bewustzijn.

BestellenBestel hier de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’. Prijs: € 37,50 (inclusief BTW en verzendkosten)

———————————————————

De Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ is gericht op mensen die zelfstandig willen groeien en daar met een boek graag houvast bij ervaren. Wil je daarnaast geïnspireerd worden door persoonlijk contact, overweeg dan één van de onderstaande mogelijkheden.

LezingVoor meer informatie over de lezingen die Paulien geeft kijk je hier.

Inspiratiedag ‘Jezelf zijn’Kijk ook eens bij de Inspiratiedag ‘Jezelf zijn’. Deze dag wil je een boost geven in jouw groei naar jouw werkelijke potentieel en kracht.

Cursus, retreat en coachingWil je dieper op de materie ingaan en meer begeleiding en inspiratie ontvangen? Kijk dan eens bij de 4-daagse Cursus ‘Jezelf zijn’, bij de Retreats in het buitenland óf overweeg Individuele coaching.

Data van lezingen, de inspiratiedag, cursus en retreats vind je bij de Agenda.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company