weer in verbinding met jezelf

Begeleiding bij jouw groei

De Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ biedt je de mogelijkheid om je meer bewust te worden van jezelf, van je potentieel en kracht. Door je weer bewust te worden van jezelf vind je innerlijke rust en vrijheid, ga je het leven leiden dat jij wilt en vergroot je jouw impact. Als je naast of in plaats van lezen en zelfstandig hier mee bezig zijn begeleiding wilt, dan inspireer en coach ik je graag. Ik ben vertrouwd op dit pad van innerlijke groei en om vanuit hervonden authenticiteit je eigen leven te leiden. Lees hieronder verder over de mogelijkheden.

Individuele coachingJe bent met al je vragen welkom voor individuele coaching. De kern van coaching is om weer meer in verbinding met jouw eigen kern te zijn en eigen antwoorden te vinden, of het nu gaat om werk-issues, loopbaan, leiderschap, ondernemerschap, burn-out, relaties, zingeving et cetera. Lees meer.

Inspiratiedag ‘Jezelf zijn’Laat je deze dag inspireren door thema’s uit het boek ‘jezelf zijn’. Ontdek hoe je weer meer in verbinding met jezelf kan zijn, vanuit authenticiteit kan leven en werken en jouw impact vergroot. Bij deelname aan deze dag ontvang je de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ cadeau! Lees meer.

LezingMet regelmaat geef ik een lezing over de thema’s uit het boek ‘Jezelf zijn’. Het is bedoeld om je te inspireren wanneer je graag meer in verbinding wilt zijn met jezelf en vanuit authenticiteit wilt leven en werken. Lees meer.

RetreatsDoor een week afstand te nemen en intensief individueel gecoacht te worden kom je weer meer in verbinding met jezelf. Daar vind je helderheid, antwoorden en de inspiratie om keuzes te maken en stappen te zetten in je werk en/of leven. Je bent van harte welkom op een prachtige plek in de natuur in Europa. We verblijven in een comfortabele villa. Een unieke ervaring voor persoonlijke groei. Maximaal 4 deelnemers. Lees meer.

Direct contactVoel je vrij om te bellen als je meer informatie wilt of een afspraak wilt plannen: 06 19007720 of mail naar info@behappycompany.com.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company