Natuurlijk Leiderschap

Ga terug naar overzicht | Natuurlijk Leiderschap

Het woord ‘natuur‘ komt steeds meer bij me op. Zo staat bij de retreats die ik in warmere oorden organiseer ook ‘Terug naar je eigen natuur‘. Deze retreats vinden ook plaats middenin de natuur. En nu is er ineens zo’n ingeving: ik wil heel graag een inspiratiedag aanbieden over Natuurlijk leiderschap, dus bij deze: vrijdag 26 januari 2018. Het voelt als een belangrijk thema waar ik komend jaar veel aandacht aan wil gaan besteden.

Of je nu leider/manager bent of niet, natuurlijk leiderschap is bijzonder relevant voor iedereen. De essentie is dat je niet langer je leven leeft vanuit de laag van conditioneringen, emoties, overtuigingen, patronen e.d. (je onnatuurlijke of onechte ik) maar dat je ware natuur, of noem het je authentieke zelf, het stuur over neemt. Dat is een heel transformatieproces en leidt je naar een ander leven, naar een natuurlijk leven in verbinding met de bron in jezelf.
Zo kun je je weer bewust worden van bijvoorbeeld een aantal natuurwetten en -principes. Of je wilt of niet, die zijn altijd werkzaam, voor iedereen. Veel mensen kennen deze natuurwetten -en principes niet meer. Op deze inspiratiedag gaan we er een aantal herontdekken, zodat je bewust met deze natuurwetten en -principes kunt gaan werken, in plaats van onbewust. Want werken doen ze sowieso 🙂 Dat is één van de zaken die wat mij betreft hoort bij Natuurlijk Leiderschap. En zo is er meer te ontdekken … dus noteer vast vrijdag 26 januari 2018 in je agenda! Begin december komt er meer info op de site.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company