van rups naar vlinder

Over de auteur

De achtergrond van Paulien van de Put ligt in communicatie, marketing, opleidingskunde, (loopbaan)coaching en energetische therapie. Op deze gebieden heeft zij diverse functies vervuld zoals leidinggevende, consultant, coach en trainer in het bedrijfsleven en als freelancer voor Schouten & Nelissen. Naast deze kennis en werkervaring is voor haar het leven zelf misschien wel de belangrijkste leerschool.

Vanaf 2007 is Paulien met Be Happy Company het pad van zelfstandig ondernemerschap ingeslagen. Waarden die zij belangrijk vind, zoals vrijheid, onafhankelijkheid, creativiteit en groei, kan zij in het ondernemerschap maximaal invulling geven. In 2018 heeft Paulien samen met Maarten Wielenga MPower Company opgericht.

In haar werk houdt Paulien ervan om naar de kern te gaan, helderheid te laten ontstaan over wat er werkelijk gaande is en mensen aan te spreken op hun potentieel en kracht. Mensen in een rustige en veilige setting meenemen naar hun authenticiteit en van daaruit gaan leven is wat zij graag doet. De wijze waarop ze dat doe is oordeelvrij, verdiepend en in verbinding met het individu of team. Het geeft haar voldoening als ze ziet hoe mensen zich innerlijk vrij maken, van binnenuit krachtige keuzes maken en in hun kracht gaan staan. ‘MPoweren’ dus! Paulien geeft graag dat zetje om te gáán.

Naast het werken met mensen schrijft Paulien graag. Zo heeft zij o.a. De Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’ geschreven.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company