van rups naar vlinder

Over Paulien


Paulien is ervaringsdeskundige als het gaat over ‘jezelf zijn’, over leven en werken vanuit authenticiteit en het vergroten van je impact. Zij is vertrouwd op het pad van innerlijke groei, persoonlijk leiderschap en het inspireren en begeleiden van anderen hierin. Woorden die anderen haar toeschrijven zijn rust, warmte, deskundig, oordeel-vrij, krachtig, afgestemd en in verbinding.

Na diverse studies (communicatiewetenschap, marketing, opleidingskunde, coaching en energetische therapie) en diverse functies (leidinggevende, consultant, coach en trainer, o.a. als freelancer voor Schouten & Nelissen) is Paulien vanaf 2007met Be Happy Company het pad van zelfstandig ondernemerschap ingeslagen.

In haar werk houdt Paulien ervan om naar de kern te gaan, helderheid te laten ontstaan over wat er werkelijk gaande is en mensen aan te spreken op hun potentieel en kracht. Mensen in een rustige en veilige setting meenemen naar hun authenticiteit en van daaruit gaan leven en werken is wat zij het liefste doet.

Naast het werken met mensen schrijft Paulien graag, zoalsĀ De Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company