Over Be Happy Company en Paulien

Met Be Happy Company wil ik waarde bieden als het gaat om innerlijke groei en het vrijmaken van potentieel en kracht. Een ieder heeft zijn of haar eigen route in dit proces. Met de diensten en producten van Be Happy Company ondersteun en inspireer ik je graag om jouw eigen route te vinden en vooral om te gáán. Door afstemming op jou kan ik je hierbij
– inzichten aanreiken en je zelf tot inzichten laten komen,
– je uitnodigen en mogelijkheden aanreiken om te verschuiven naar een andere laag in jezelf, van waaruit je spontaan en krachtig kunt werken en leven,
– stappen aanreiken voor groei,
– je inspireren, motiveren en uitdagen om te gáán.
Uiteindelijk kun je alleen je eigen stappen zetten en ervaringen opdoen om je weer bewust te worden van jouw eigen kern, jouw potentieel en kracht. Dit vraagt van jou persoonlijk leiderschap, verantwoordelijkheid willen nemen, zelfreflectie en transformatie. Als je hier voor wilt gaan én bereid bent om hier energie in te steken, ben je van harte welkom.

Over mijzelfIk ben vertrouwd op dit pad van innerlijke groei en het vrijmaken van potentieel en kracht, ook in mijn eigen leven. Niet altijd makkelijk, maar wél heel verrijkend. Alle ‘ups’ en ‘downs’, waarbij de ‘downs’ eigenlijk ‘ups’ zijn, leerden en leren me bijzonder veel over mezelf, over wie ik dacht te zijn en over wie ik werkelijk ben. Ik ontdekte en ontdek wanneer ik leef uit conditioneringen en oude programma’s en hoe ik dat kan transformeren. Zo kon ik me weer bewust worden wat er eigenlijk gaande is en wat potentieel en kracht werkelijk betekent. Vanuit dit potentieel ben ik er graag voor jou om je te inspireren, energie te geven en te motiveren om krachtig vanuit jouw kern te gaan werken en leven.

Alhoewel we bij coaching, trainingen, lezingen en retreats bezig zijn met ‘wezenlijke zaken’ hou ik van lichtheid, lachen en relativeren. Dat zijn wat mij betreft belangrijke ingrediënten bij het proces van innerlijke groei. Ik bied je graag een plek die comfortabel en aangenaam is om te groeien!

                                                                            ……………………………………………………

AchtergrondConsultancy, leidinggevende, ondernemer, HSP. Werkgevers: Freelancer voor Schouten & Nelissen (trainingen/opleidingen gegeven zoals een coachleergang, persoonlijk ondernemerschap, leiderschapsleergang ontwikkeld), Schuitema (C1000), Heiwegen Consultancy en NUON.
Studie: Communicatiewetenschap, Marketingcommunicatie en Opleidingskunde. Daarna diverse opleidingen en trainingen op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding en therapie / energetisch werk. Ik werk met krachtige ‘methodes’ om jezelf vrij te maken zodat je weer vanuit je oorspronkelijke kracht kunt gaan werken en leven.

KlantenIk werk of heb gewerkt voor o.a. AvroTros, NTR, Tempo Team/Randstad, Veldkamp, Watson Marlow Bredel, Noorderbreedte, UMC Utrecht, Hema, DA Retail, Thieme Meulenhoff, Immigratie en Naturalisatiedienst, Gemeente Brummen, Wereldomroep, C&A, C1000, Gemeente Raalte. Daarnaast coach en train ik ondernemers, coaches en particuliere klanten.

Deze site is niet meer up-to-date. Voor de meest actuele informatie kijk je op de site van MPower Company. De site van Be Happy Company bouw ik de komende tijd om en zal vooral gericht zijn op de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ met bijbehorende workshops, lezingen en cursussen! Mijn telefoonnummer blijft gelijk, 06 19007720, dus bel gerust voor vragen of een afspraak.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company