terug naar je eigen natuur

Terug naar je eigen natuur, een retreat in Monchique, Zuid-Portugal

Van vrijdag 15 juni t/m 22 juni 2018 ben je van harte welkom om deel te nemen aan een retreat in Zuid-Portugal. Een week om bij jezelf te komen en tijd te nemen voor innerlijke groei en jouw welzijn. We hebben een prachtige, ruime villa met zwembad op een schitterende plek in de natuur tot onze beschikking. Mooi gelegen in het groen, aan de voet van het Monchique-gebergte, met prachtige vergezichten. De zuidkust is per auto goed bereikbaar in 20 minuten, de westkust in 30 minuten. Goed om te weten dat Zuid-Portugal, ook in het voor- en naseizoen, aardig wat zonuren kent (al geeft moeder natuur uiteraard geen garanties …)!

Het is een week om letterlijk en figuurlijk afstand te nemen van je dagelijks leven, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden en weer meer de verbinding met jezelf te ervaren. Een week om je op te laden en te voeden met nieuwe perspectieven, energie en inspiratie!

 

Een week met individueel maatwerkOm innerlijke groei te realiseren heb je deze week meerdere individuele coachsessies met Paulien. Deze individuele coachsessies zijn gericht op jouw persoonlijke vragen. Afhankelijk van de vragen van de deelnemers die mee zijn, kan het zijn dat we één of een beperkt aantal korte workshops, teachings of meditaties gezamenlijk doen. Ook stilte momenten in de natuur brengen je weer in contact met jezelf, wat vaak nieuwe inzichten oplevert.

Al je vragen zijn welkom deze week. Misschien herken je jezelf in één van de onderstaande of soortgelijke vragen en wensen:
– je hebt het gevoel vast te lopen, bijvoorbeeld in werk, privé of in relaties en je zoekt naar wat en hoe dan wel,
– je wilt een nieuwe stap in je loopbaan maken,
– je wilt je leven een andere wending geven,
– je wilt een burn-out, bore-out of stressvol leven achter je laten en komen tot een andere manier van werken en leven die beter bij je past,
– je wilt vrij komen van patronen, overtuigingen, oude programma’s en emoties zodat er ruimte komt voor jouw potentieel en kracht,
– je wilt reflecteren op jouw wijze van leiderschap of ondernemerschap en deze transformeren naar een ander level
– je voelt een verlangen om meer in verbinding met jezelf te zijn, bij jezelf thuis te komen,
– je voelt een verlangen naar een lichter leven, moeiteloos leven, innerlijke rust en vrijheid, een leven in overvloed of anderszins …

Wat je vragen of verlangens ook zijn, door de verschuiving te maken van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en kracht. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar geïnspireerd, authentiek leven.

Natuurlijk is er deze week ook ruimte voor jezelf en het ervaren van Zuid-Portugal: de natuur, de stranden, de sfeer, lekker eten, wandelen, een ligbed aan het zwembad, …! Goed om te weten dat op een paar minuten loopafstand van de villa een Spa ligt, waar je tegen betaling gebruik kunt maken van sauna-faciliteiten.

Beperkt aantal plekkenEr kunnen maximaal vier deelnemers mee gezien de opzet van deze week, waarbij de nadruk ligt op individuele coaching. Daarnaast zijn er soms één of twee plekken beschikbaar voor als je geen gebruik wilt maken van het inhoudelijke programma (coaching e.d.) maar wél graag een week met gelijkgestemden op een aangename plek wilt verblijven. Misschien heb je behoefte aan een week voor jezelf, wil je werken aan een project of plan waar je mee bezig bent, wil je wandelen in de natuur, et cetera.

Zoals je leest zijn er diverse mogelijkheden, dus laat het me weten als je geïnteresseerd bent en/of vragen hebt. De ervaring leert dat deze week een cadeau is voor jezelf: een week van bewustwording en persoonlijke groei, ontspanning en genieten op een bijzonder mooie plek in Zuid-Portugal. Ga je mee? We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

PrijsKijk voor prijzen en andere praktische info bij de tab ‘Praktische zaken’ onderaan deze pagina.

Ervaringen van deelnemers aan een retreat:

“Het was een magische week…” (Zuid-Portugal)

“Deze week heeft me meer gebracht dan twee jaar psychotherapie.” (Zuid-Portugal)

“Onbetaalbaar: naar meer innerlijke rust. Deze retreat heeft mij met hele liefdevolle eenvoudige technieken geleerd hoe het is om diep van binnen ‘te zijn’, te voelen en los te laten. Ik was er ingegaan met een aantal vragen en ik kom er uit met meer dan antwoorden daarop. Paulien laat intuïtief gebeuren wat nodig is. Ter plaatse in de zon op de meest prachtige stranden. Ik ga zeker weer, het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven. En je (innerlijke) reis is nooit ten einde.” (Sardinië)

Op basis van de telefonische, individuele intakegesprekken voorafgaand aan de week, krijgt het programma inhoudelijk vorm. Ook tijdens de week zelf zal er alle ruimte zijn om het programma flexibel in te richten. De ingrediënten voor bewustwording en groei zijn: - individuele coachsessies- teachings/workshops over thema's gerelateerd aan spontaan en krachtig je authentieke zelf zijn, met meerdere en/of alle deelnemers- (begeleide) meditatie- individuele opdrachten/vragen om in stilte mee naar binnen te keren- tijd voor jezelf, om te doen wat jij wilt, of juist niets te doen- en dat wat spontaan in het moment ontstaat :) Je krijgt inzichten en tools aangereikt om het leven écht te gaan leven vanuit jouw authentieke zelf,  in plaats van je te laten leiden door de ik die je denkt te zijn, die heel beperkt blijkt te zijn. We zullen tijdens de coachmomenten, korte workshops en teachings zoveel mogelijk buiten zijn, in de tuin of in de natuur/bergen om ons heen.
Deze week is erop gericht om je weer bewust te worden van je authentieke zelf. Je verschuift van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent. In jezelf vind je antwoorden en inzichten. Je weet en voelt wat wel of niet klopt voor jou. Je weet en voelt welke kant je op wilt, of welke stappen je wilt zetten. Ieder moment opnieuw. Gevoed met inzichten, energie en inspiratie ga je weer naar Nederland. Je hebt handvatten meegekregen waar je ook na deze retreat mee verder kunt.
Deze week is geschikt voor jou als je antwoorden zoekt op vragen over je werk, loopbaan, relaties, je leven e.d. Al je vragen zijn welkom. Of misschien heb je geen concrete vragen maar voel je een verlangen om dichter bij jezelf te komen, jouw eigen essentie weer te voelen, te zijn.Belangrijk is dat je met een open mind deze week in wilt gaan en dat je bereid bent tot zelfonderzoek. Je voelt ergens een verlangen om afscheid te nemen van de ik die je denkt te zijn en volop te gaan leven en werken vanuit je echte zelf.
DataDe reis is van vrijdag 15 juni t/m vrijdag 22 juni 2018. De vrijdagen zijn de aankomst- en vertrekdagen. Het inhoudelijke programma begint zaterdag en eindigt donderdag einde van de dag. PrijsDe prijs voor deze geheel verzorgde week is voor zakelijke klanten € 2.995,- excl. BTW. Voor particuliere klanten geldt een speciale prijs van € 1.995,- incl. BTW (idem voor ZZP'ers, dan excl. BTW). Bij deze prijs is inbegrepen:- 7 overnachtingen (villa Ribeira do Banho, eigen slaapkamer en badkamer)- alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner- gehele week coaching/begeleiding: individuele coachsessies, en soms korte workshops, teachings en meditaties- telefonische intake vooraf- transfer van en naar de luchthaven (Faro)Voor dit programma zijn vier plekken beschikbaar.Alleen de vlucht is exclusief, die boek je zelf. Ook kun je overwegen om een eigen auto te huren, of dit samen te doen met één van de andere deelnemers. We kunnen je hierbij uiteraard adviseren.Voor de plek(ken) die beschikbaar zijn zonder het inhoudelijke programma (coaching/workshops e.d.) is de prijs € 995,- incl. BTW. Na aanmelding voor deze reis ontvang je een bevestiging hiervan en een factuur om 50 % aanbetaling te voldoen. Het restant bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek.Een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering regel je zelf. VerblijfDe villa waar je deze week verblijft is Casa Ribeira do Banho in Monchique, prachtig gelegen aan de voet van het Monchique-gebergte. Je hebt hier een eigen, comfortabele kamer én een eigen badkamer tot je beschikking. De villa ligt op een landgoed, is ruim opgezet, heeft meerdere balkons en een grote tuin met diverse zitjes, dus er is altijd ruimte om je terug te trekken en met jezelf te zijn. VluchtDe vlucht naar Zuid-Portugal regelt een ieder zelf. Zo kun je dit aanpassen aan jouw individuele wensen. Misschien wil je je verblijf verlengen door eerder te komen of door langer te blijven.Faro ligt als luchthaven het meest voor de hand. Er zijn diverse maatschappijen die naar Faro vliegen, zoals Ryanair, Transavia en Easyjet.De reis gaat bij minimaal 2 deelnemers door. Als je mee wilt, dan is het prettig dat snel te laten weten. Een ieder kan dan ook zijn of haar vlucht gaan boeken. En hoe eerder je jouw vlucht kunt boeken, hoe voordeliger vaak de tarieven. Datum telefonische intakeDe telefonische intake plannen we voor vertrek in overleg. Tijdens deze intake bespreken we jouw vragen waar je gedurende de week mee aan de slag wilt. Tevens nemen we een aantal praktische zaken door.
Op de contactpagina kun je je aanmelden voor deze week in Zuid-Portugal. Daar kun je jouw persoonlijke gegevens invullen en vermeld er graag bij 'Retreat Zuid-Portugal'. Natuurlijk mag je me ook bellen: 06 19007720. Leuk dat je er bij bent!

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company