in je kracht staan

Lezingen

Deze site is niet meer up-to-date. Voor de meest actuele informatie kijk je op de site van MPower Company. De site van Be Happy Company bouw ik de komende tijd om en zal vooral gericht zijn op de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ met bijbehorende workshops, lezingen en cursussen! Mijn telefoonnummer blijft gelijk, 06 19007720, dus bel gerust voor vragen of een afspraak.

Lezing

  • 15 februari in Baarn
  • 5 april in Hoog Soeren

Op weg naar geïnspireerd levenEr zijn maar twee smaken: óf je leeft geconditioneerd, geprogrammeerd óf je leeft geïnspireerd. Veel mensen zitten vast in het eerste. Je zit gevangen, bewust of onbewust, in patronen, herinneringen en overtuigingen. Je zit vast in een verhaal. Een verhaal over jezelf, over mensen om je heen, over de wereld, over hoe het leven werkt. Een leven aangestuurd vanuit deze conditioneringen en programmeringen gaat gepaard met bijvoorbeeld twijfels, zorgen, problemen, stress, angsten en andere emoties, schijnzekerheid, vasthouden, weerstand, je ongelukkig voelen, depressiviteit, reactief reageren op je buitenwereld, een zoeken naar meer, anders of beter, et cetera.

Er is een andere mogelijkheid! Je kunt wakker worden en verschuiven naar een geïnspireerd leven. Je kunt ontdekken hoe ‘het spel gespeeld wordt’ en je weer bewust worden van je echte zelf. Je kunt je leven leven, spontaan en krachtig vanuit jezelf. Een leven waarin je aangestuurd wordt vanuit een diepere laag in jezelf. Een authentiek leven, waarin je uitdrukking geeft aan jouw unieke kleur. Je kunt je totale verantwoordelijkheid gaan nemen. Je hebt namelijk een enorme kracht. En dat kan zo z’n uitwerking hebben op bijvoorbeeld je werk, relaties, wonen, financiën, gezondheid, je welzijn en je kijk op en houding in het leven. Het vraagt wel moed, een open houding én de bereidheid om te gáán. Neem je hierin jouw verantwoordelijkheid, dan is er veel mogelijk.

Paulien neemt je deze avond mee op het pad naar geïnspireerd leven en de mooiste versie van jezelf zijn. En die mooiste versie van jezelf is er nú al, die hoef je niet te ontwikkelen. Er zit alleen wat stof over heen …..

15 februari in BaarnTijd: 19.30 – 22.00 uur; ontvangst vanaf 19.00 uur
Locatie: de Kroonzaal, Restaurant Vuur in Baarn
Kosten: € 30,- incl. koffie/thee; meld je je met twee personen aan dan betaal je samen € 50,-.

5 april in Hoog Soeren (bij Apeldoorn)Tijd: 19.30 – 22.00 uur; ontvangst vanaf 19.00 uur
Locatie: Oranjeoord, Hoog Soeren 134
Kosten: € 30,- incl. koffie/thee; meld je je met twee personen aan dan betaal je samen € 50,-.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@behappycompany.com met vermelding van je naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Kom je met twee personen, dan graag van beide de gegevens. Je ontvangt van ons een bevestiging. Betaling is ter plekke bij de zaal.

Paulien is auteur van de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’. In de pauze en na afloop van de lezing is deze Inspiratiebox te verkrijgen voor € 30,- i.p.v. € 37,50.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company