Retreats in binnen- en buitenland: Terug naar je eigen natuur

Wil je tijd voor jezelf en meer de verbinding met jezelf ervaren? Terug naar je eigen natuur? Reis dan mee naar een rustgevende én inspirerende plek in Europa.

Retreat betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Be Happy Company biedt je een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend en comfortabel is. De intentie van de retreat is je meer van jezelf bewust te worden, tot jezelf te komen en jouw potentieel en kracht te ontdekken. De ingrediënten hiervoor zijn één-op-één coachmomenten, korte workshops/teachings met een klein groepje deelnemers (4 tot 6), meditatie én tijd voor jezelf. De luxe van een comfortabele, ruime villa met een eigen slaapkamer en badkamer, temidden van prachtige natuur én een heerlijk mediterraan klimaat, maken de retreat compleet.

Zuid-Portugal, eind november 2017 De eerst volgende Retreat is van 23 november tot en met 30 november a.s. in Zuid-Portugal. Lees meer

 

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie over dit aanbod, of voor reizen die binnenkort online komen. Je kunt me bereiken op 06 19007720.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company