vrij om jezelf te zijn

Retreats in Europa: Terug naar je eigen natuur

Deze site is niet meer up-to-date. Voor de meest actuele informatie kijk je op de site van MPower Company. Op die site vind je alle informatie over de retreats en special retreats! De site van Be Happy Company bouw ik de komende tijd om en zal vooral gericht zijn op de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ met bijbehorende workshops, lezingen en cursussen! Mijn telefoonnummer blijft gelijk, 06 19007720, dus bel gerust voor vragen of een afspraak.

Retreat betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Be Happy Company biedt je een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend en comfortabel is. We ontvangen je graag op prachtige plekken in Europa, midden in de natuur.
De intentie van de retreat is om weer meer in verbinding met jezelf te zijn, je bewust te worden van je werkelijke potentieel en kracht en, last but not least, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden. Je gaat je vrij voelen om echt jezelf te zijn en vanuit je eigen stevige fundament jouw leven te leiden. Je maakt een innerlijke reis, die een groot effect kan hebben op je werk, je relaties en op je leven in brede zin van het woord. Paulien neemt je graag mee naar een ander perspectief, een andere laag in jezelf, van waaruit je jouw leven moeiteloos, accepterend, vanuit innerlijke rust en innerlijke vrijheid kunt leven. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar geïnspireerd leven. Dat is leven vanuit verbinding met je ware natuur, van binnenuit.

Het aanbod van Be Happy Company bestaat uit retreats in kleine groepen tot maximaal vier personen. Je kunt óók kiezen voor de luxe van een individuele retreat, als je echt even alle aandacht en ruimte voor jezelf wilt.
De ingrediënten voor de retreats zijn voornamelijk één-op-één coachsessies en tijd om tot jezelf te komen. De heerlijke maaltijden, tips voor verkenning van de omgeving, desgewenst begeleiding bij sporten en logistieke ondersteuning verzorgen we ook voor jou. De luxe van een comfortabele, ruime villa met een eigen slaapkamer en badkamer, te midden van prachtige natuur én een heerlijk mediterraan klimaat, maken de retreat compleet.

Retreat Italiëmaandag 21 mei t/m maandag 28 mei 2018
Lees hier meer over deze retreat in Italië

Retreat Zuid-Portugal, Monchique– vrijdag 15 juni t/m vrijdag 22 juni 2018
Lees hier meer over deze retreat in Zuid-Portugal.

Retreat Frankrijk, Provence– zaterdag 22 t/m zaterdag 29 september 2018
Binnenkort meer informatie over deze retreat.

Retreat, Special Leiderschap, Frankrijk, Provence– woensdag 14 november t/m maandag 19 november
Binnenkort meer informatie over deze retreat/leiderschapsprogramma.

Individuele retreats op de mooiste plekken in EuropaLees hier meer over coaching in het buitenland, met alle ruimte en aandacht voor jou.

Als je geïnteresseerd bent in een retreat check dan zo af en toe deze pagina voor het actuele aanbod of bel me met jouw wensen (06 19007720). Voor september, oktober en november 2018 worden ook retreats ingepland, waarschijnlijk in Frankrijk, Italië en opnieuw Monchique in Portugal. En we zijn op zoek naar een plek om de echte winter en natuur van dichtbij te ervaren in Finland (januari 2019)!

Reacties van deelnemers:

“Het was een magische week …”

“Deze retreat heeft mij met hele liefdevolle eenvoudige technieken geleerd hoe het is om diep van binnen ‘te zijn’, te voelen en los te laten. Ik was er ingegaan met een aantal vragen en ik kom er uit met meer dan antwoorden daarop.”

“Ik ga zeker weer, het was het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven.”

“Bijzonder wat de afgelopen week heeft gedaan bij me. Het heeft mijn blik op veel zaken veranderd en handvatten gegeven om door te kunnen pakken. Ik had bepaalde verwachtingen maar het heeft me meer gebracht dan dat. Het was echt een cadeau voor mezelf. Dit gun ik iedereen.”

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je meer informatie wilt over de retreats. Het is ook mogelijk om retreats op maat te maken voor teams en organisaties. Neem gerust vrijblijvend contact op. Je kunt me bereiken op 06 19007720.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company