Retreats in binnen- en buitenland: Terug naar je eigen natuur

Wil je bij jezelf komen? Terug naar je eigen natuur? Kijk dan eens bij het aanbod op deze pagina. Reis mee naar een rustgevende én inspirerende plek in Europa voor een ‘innerlijke reis’.

Ontdekkingsreis in jezelf op Sardinië, 18 – 25 september 2017               Deze week: only women!In september a.s. ben je van harte welkom voor een week in Italië, op Sardinië. Een week, waarin het even alleen om jou draait. Op een inspirerende plek in de natuur, met een aangenaam klimaat, rust en ruimte kom je weer in verbinding met jezelf, jouw ware natuur. In jezelf vind je antwoorden en helderheid over je leven en werk. Ik kan je hierbij inspireren, vragen stellen, confronteren, spiegelen, je echte zelf aanspreken en aanmoedigen.

   

Alhoewel er een klein groepje deelnemers is (zo’n vier deelnemers), is het een week van individueel maatwerk. Een ieder heeft zijn of haar eigen maatwerkprogramma. Je hebt daarom vooraf telefonisch een individueel intakegesprek in Nederland, waarbij we afstemmen over de globale inhoud van jouw week.

De week op Sardinië heb je bijvoorbeeld meerdere individuele coachgesprekken, al wandelend of zittend in de natuur, je gaat met een opdracht alleen en in stilte de natuur in om naar binnen te keren, et cetera. Verder geef ik teachings over thema’s gerelateerd aan krachtig en spontaan je echte zelf zijn. Ook kun je meedoen met meditaties, een lichte vorm van yoga en mindfulness-, hearthfulness-  en ademhalingsoefeningen. Je leert een aantal eenvoudige, doeltreffende ‘oefeningen’ om bewust aanwezig te zijn, bij jezelf te zijn.
Uiteraard is er ook ruimte om te genieten van de mediterrane sfeer, de prachtige natuur en cultuur, de baaien en stranden, de Sardijnse keuken, relaxen aan het zwembad of de omgeving verkennen. Alles wat Sardinië rijk is. Je kunt alleen een uitstapje maken, of als er een klik is met een andere deelnemer(s) samen, net wat je wilt.

Een inspirerende week met een aangename mix van stilte, ontspanning, genieten en individuele begeleiding maakt dat je goed kunt uitzoomen en bij jezelf komt. Daar is helderheid en weet je weer welke stappen je wilt zetten die in lijn zijn met wie je bent. Ik kijk er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Deze week van 18 – 25 september: only women!

Kijk hier voor meer informatie!

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie over dit aanbod, of voor reizen die binnenkort online komen. Je kunt me bereiken op 06 19007720.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company