jezelf weer vinden

Retreats in Europa: Terug naar je eigen natuur

Retreat betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Be Happy Company biedt je een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend en comfortabel is. We ontvangen je graag op prachtige plekken in Europa, midden in de natuur.
De intentie van de retreat is om weer meer in verbinding met jezelf te zijn, je bewust te worden van je werkelijke potentieel en kracht en, last but not least, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden. Je maakt een innerlijke reis, die een groot effect kan hebben op je werk, je relaties en op je leven in brede zin van het woord. Ik neem je graag mee naar een ander ‘perspectief’, een andere ‘laag’ in jezelf, van waaruit je jouw leven moeiteloos, accepterend, vanuit innerlijke rust en innerlijke vrijheid kunt leven. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar geïnspireerd leven. Dat is leven vanuit verbinding met je ware natuur.
De ingrediënten hiervoor zijn meerdere één-op-één coachsessies, stilte-momenten in de natuur, soms korte workshops/teachings met een klein groepje deelnemers (max.4), meditatie én tijd voor jezelf. De luxe van een comfortabele, ruime villa met een eigen slaapkamer en badkamer, te midden van prachtige natuur én een heerlijk mediterraan klimaat, maken de retreat compleet.

Retreat Zuid-Portugal, Monchique, van maandag 19 maart t/m maandag 26 maart 2018.Lees hier meer over deze retreat naar Zuid-Portugal.

Retreat Sardinië, juni 2018Binnenkort volgt meer informatie over deze retreat naar Sardinië. Start van de retreat zal de derde of vierde week van juni 2018 zijn.


Reacties van deelnemers:

“Het was een magische week …”

“Deze retreat heeft mij met hele liefdevolle eenvoudige technieken geleerd hoe het is om diep van binnen ‘te zijn’, te voelen en los te laten. Ik was er ingegaan met een aantal vragen en ik kom er uit met meer dan antwoorden daarop.”

“Ik ga zeker weer, het was het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven.”

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vast meer wilt weten over de reizen die in maart, mei en juni 2018 plaatsvinden. Je kunt me bereiken op 06 19007720.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company