de mooiste versie van jezelf zijn

Cursus ‘De mooiste versie van jezelf zijn’

Deze site is niet meer up-to-date. Voor de meest actuele informatie kijk je op de site van MPower Company. De site van Be Happy Company bouw ik de komende tijd om en zal vooral gericht zijn op de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ met bijbehorende workshops, lezingen en cursussen! Mijn telefoonnummer blijft gelijk, 06 19007720, dus bel gerust voor vragen of een afspraak.

Wie wil dat niet, de mooiste versie van jezelf zijn? Tijdens deze cursus gaan we 4 (losse) dagen de diepte in rondom ‘jezelf zijn’. Het is de ik die je denkt te zijn, die je als het ware gevangen houdt in een ‘verhalenwereld’. Je hebt soms niet meer in de gaten dat je ‘ingezoomd’ leeft, waarbij je opgaat in de wereld van het denken. Deze identificatie met het denken zorgt voor problemen, twijfels, zorgen, onvrede, pijn en lijden. In deze cursus leer je ‘uitzoomen’, waarbij je ‘ik en mijn verhaal’ gaat doorzien. Je doet langzaamaan je masker af waardoor je echte zelf, jouw potentieel, tevoorschijn komt. Niet doordat je ik, je ego, hard aan de slag gaat, maar door vanuit een positie als waarnemer met mildheid te aanschouwen wat er is in dit moment.
Je zult ontdekken hoe het zoeken naar iets buiten jezelf en het wachten op ‘iets’ (meer geluk, liefde, materie, waardering, …) in de toekomst je weghoudt van dit ene moment, de enige plek waar jij bent. Je leert meer trouw te blijven aan jezelf, je intuïtie te volgen, je hart te volgen. Je leven en werk komen zo meer op één lijn te liggen met wie je werkelijk bent. En, je bént nu al jezelf, alleen ervaar je die verbinding misschien niet meer door de sluiers van het denken. De cursus zal je ondersteunen om deze verbinding met jezelf weer meer te gaan ervaren en van daaruit accepterend, vrij, open en krachtig in je werk en leven te staan en je eigen koers te varen.

Deze 4 (losse) dagen reiken je inzichten en handvatten aan waarmee je ook na de cursus met zelfonderzoek verder kunt gaan. We werken met thema’s uit de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’, die je bij deze cursus ontvangt.

In de cursus staan we stil bij thema's uit de Inspiratiebox 'Jezelf zijn'. De kern is je identificatie met 'ik en mijn verhaal' gaan doorzien en weer meer de verbinding met jezelf gaan ervaren. Net als een rups die in zijn eigen tempo zijn cocon loslaat en als een prachtige vlinder tevoorschijn komt. Het gaat in deze cursus dus niet om ontwikkelen in de zin dat je zou moeten toevoegen, dat je nu niet goed genoeg zou zijn. Het gaat wel om ont-wikkelen, wikkels loslaten waardoor jouw essentie, jouw potentieel, naar voren kan komen. Tijdens deze vier dagen maken we steeds een vertaalslag naar jouw dagelijkse praktijk en de vragen/thema's die jou bezighouden. Het leven van alledag reikt je alles aan wat je nodig hebt om je weer bewust te worden van jezelf. Op een speelse, luchtige en milde wijze, die soms ook confronterend kan zijn, ga je thema's bij jezelf onderzoeken. Met verschillende werkvormen gaan we in op thema's als: identificatie en vrijkomen van 'ik en mijn verhaal' (gebouwd op gedachten, overtuigingen, patronen, emoties en gevoelens waar je 'mijn' van hebt gemaakt), het zoekmechanisme doorzien, projecties, omgaan met emoties, trouw zijn aan jezelf, intuïtie, je eigen fundament, authentiek communiceren, relaties (werk/liefde/vriendschap), angst en liefde, flow, weerstand en overgave, zelfafwijzing en zelfliefde, potentieel, creatiekracht, overvloed et cetera. De basis van deze cursus is gelijk aan de Inspiratiedag 'Jezelf zijn'. We kunnen in de vier dagen van deze cursus dieper ingaan op de materie, meer thema's uit de Inspiratiebox behandelen en uitgebreider stil staan bij de vragen / uitdagingen die jij tegenkomt.
Na deze 4 dagen heb je een grote sprong gemaakt om jezelf te ontdekken. Je hebt inzicht gekregen in wat je weghoudt van jezelf. Je ervaart meer verbinding met jezelf en zet de stappen die je wilt zetten. Je luistert meer naar je intuïtie en bent trouw aan jezelf. Je leven en werk zal steeds meer op één lijn komen te liggen met wie jij bent. Je hebt geleerd uit te zoomen en met acceptatie en mildheid 'het spel van bewustzijn' waar te nemen én aan deel te nemen, zonder te verdrinken in de wereld van dualiteit.Je hebt handvatten voor zelfonderzoek aangereikt gekregen, waar je ook na deze cursus zelfstandig mee verder kunt.
Deze 4-daagse cursus 'De mooiste versie van jezelf zijn' is bedoeld voor jou als je de verbinding met jezelf wilt ervaren,  jezelf wilt zijn, en van daaruit accepterend, vrij, open, met aandacht en krachtig in het leven en je werk wilt staan. Je bent bereid om met zelfonderzoek naar binnen te keren.
Deze cursus bestaat uit vier losse dagen. Data 2018- data volgenTijden: van 10.00 tot 17.00 uur LocatieTrainingsruimte aan de H.W. Iordensweg 27 A in Twello. PrijsVoor organisaties: € 995,- excl. BTWVoor particulieren geldt een speciaal tarief van € 695,- incl. BTW (ZZP'ers excl. BTW)Deze prijzen zijn inclusief de Inspiratiebox 'Jezelf zijn', cursusmateriaal, lunches en koffie/thee. 
Je kunt je hier aanmelden. Vermeld hierbij graag de begindatum van de cursus.Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur (gespreide betaling is mogelijk).

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelden kun je op de onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-19007720.

Contact opnemen met Be Happy Company